Redefinisanje odnosa prema ljubavi

Za mnoge ljude slika partnerstva ima karakteristike roditeljskih stilova u ljubavi. Ponekad je ona disfunkcionalna. Disfunkcionalne slike, vizualizacije i snovi u budnom stanju vode disfunkcionalnim izborima, vrednostima i ishodima u ljubavi.

Suprotno od toga ako ste svesni autenticne potrebe ona je put ka funkcionalnim izborima i izbagavanju emotivnih povreda.

 Mi rekreiramo svoje snove- iskustvom sa patrnarima, dodajemo nove vrednosti koje odgovaraju realnim i autenticnim potrebema ili novim iluzijama i zabludam.

 Mnoge sumnje i strahovi u ljubavi su vezani za nase svesne i nesvesne izbore – da li je on /ona pravi izbor, da li ja zavredjujem pravog, da li umem da zadrzim pravog, da li sam realna u ocekivanjima….

Zablude kreiraju sumnje , a sumnje sabotiraju vas odnos.

Svesnost o vasim dilemama i stahovima vas ne udaljava od realizacije srecne veze, vec vas priblizava.

Imanje snova takodje, mada ti snovi ne treba da budu SKRIPTNI snovi vec redefinisani uz pomoc dekontaminiranog Odraslog.

Odrasli sluzi da ih readaptiramo svojim stvarnim potrebama i realnosti.

U situacijama kada nas nasa verovanja, snovi ne vode ka srecnim ishodima u vezi ili izborima potrebno ih je preusmeriti. Ostvarenje ponekad pocinje ozbiljnom frustracijom.

Zapitajte sebe – Sta je zaista vazno za mene u ljubavnom odnosu ?

Ponekad misleci o prethodnim vezama ne primecujemo sopstvenu EVOLUCIJU.Ono sto smo naucili iz veza mozemo primeniti u SADA u vidu ugovora : kako cu to iskoristiti za dobro po sebe u svojoj aktuelnoj ili buducoj vezi.

Sresti, prepoznati,cuti sva svoja ego stanja i koristiti ih autonomno i svesno pretstavlja  - Ljubav i Mudrost u Akciji.